Rólam

Tőkés Ildikó vagyok és én is az elválasztás témakörével küszködő anyukák csoportjába tartoztam. Szerettem volna, ha ezen az életszakaszon is együtt megyünk keresztül a kislányommal, egymást támogatva a szép és a nehéz időkben egyaránt.

A kislányommal egészen pici kora óta nézegetünk, illetve olvasunk könyveket. A könyvtárból mindig hatalmas csomaggal térünk haza a mai napig.

Eléggé kézenfekvő volt, hogy nagyjából minden ünnepre vagy elkövetkezendő változásra könyvekkel, különböző történetekkel készülünk. Így ismerkedtünk meg a szobatisztulós, az orvoshoz indulós könyvekkel, de ugyanígy könyvekkel vezettem be a Karácsonyt, Húsvétot stb.

Meglepődve tapasztaltam azonban, hogy – sok egyéb mellett – a szoptatástól való búcsúzást nem tematizálják a mesekönyvek. Búcsút inthetünk képeskönyvekkel a bilinek, cuminak, a szundikendőnek és még sok más dolognak, de a cici ebből a sorból is hiányzott.

Úgy gondoltam, ha nem tudok ilyen könyvet venni, akkor megírom én magam, így indult a Pápá, Cici!, amelyet remélem legalább olyan szeretettel és örömmel fogtok fogadni, mint maga a kislányom.

Fotó:
BelleLelle Varázskendők / Magic Wraps
https://bellelelle.com

WhiteLightPhotography
https://www.feherdani.com