Gyakori kérdések

A fő korosztályt 1-3 év közé tenném, de mivel nincs két egyforma gyerek, így ezt a besorolást sem venném annyira szigorúan. Egy egy éves gyermek már érteni fogja a könyv történetét és értékelni fogja a színes rajzokat, egy három éves gyermeknek pedig ki lehet egészíteni a történetet saját szálakkal is, ha igényelné a hosszabb szöveget.

A Pápá, Cici! egy Panni nevű kislány történetét dolgozza fel egyszerű, rövidebb szövegszegmensekkel. A kedves illusztrációk végigvezetik az olvasót Panni és Cici barátságának kialakulásán, illetve a végén elérkezünk a búcsú pillanatához: Panni felcseperedik és itt az ideje búcsút venni Cicitől. A könyv szándékosan nem részletezi a búcsú okait, hiszen ez mindannyiunk esetében más: lehet az elválasztás saját döntés vagy bármilyen kényszerhelyzet pl. betegség, gyógyszeres kezelés. A könyvet természetesen kiegészíthetjük a saját élethelyzetünkkel és elmagyarázhatjuk a gyermek szintjén, hogy Cici elfáradt / megbetegedett stb.

Amikor megérik bennünk a gondolat, hogy lassan szeretnénk leválasztani a gyermeket, érdemes elővenni a könyvet. Lapozgassátok és olvassátok együtt többször is, mielőtt rávezetnéd, hogy lassan tőletek is elbúcsúzik Cici. Ez minden gyereknél különböző lehet, de semmiképpen se hagyjuk utolsó pillanatra a téma bevezetését. Hagyjunk elég időt arra, hogy a gyermek megismerkedhessen a szoptatástól való búcsúzás témakörével.

Ha gyermekünk nem érdeklődik a könyvek iránt, nem érdemes erőltetni, lehetséges, hogy később magától is nyitni fog a könyvek felé. A PáPá, Cici!-t puszta inspirációként is használhatjuk és elmesélhetjük a történetet lefekvés előtt, utazás vagy séta közben maga a nyomtatott könyv nélkül is. Személyre is szabhatjuk a könyvet, kicserélhetjük a szereplő nevét a gyermek saját nevére, vagy átírhatjuk az alaptörténetet mindenki a saját jelenlegi élethelyzetéhez mérten.

Debrecenben a Vénkertben, a Domokos Lajos utcán előre egyeztetett időpontban hétköznap és hétvégén egyaránt átvehető.

  • Egy vagy két könyv vásárlása esetén 915 forintba kerül a házhozszállítás, ebben az esetben a Magyar Posta ajánlott levélként fogja házhoz szállítani a küldeményt.
  • Három vagy annál több könyv egyidejű vásárlása esetén a boríték vastagsága miatt már csak csomagként lehet feladni a küldeményt, így futárszolgálattal 1699 forintba kerül a szállítási költség.
  • Foxpost automatába kérve 1099 forintba kerül a szállítási költség. Ebben az esetben, kérlek írd bele az automata megnevezését a megjegyzés rovatba.
  • Külföldi címre kérés esetén, kérlek egyeztessünk emailben.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Számlaszám: 12052729-01069687-00100000
Számlatulajdonos: Tőkés Ildikó
Bank neve: Raiffeisen

Kérlek a megjegyzésbe írd bele a megrendelő teljes nevét, hogy könnyebben tudjuk azonosítani az átutalást!